Miranda en Jolanda zijn in 2018 samen met Woontij een project gestart voor tien individuele zorgwoningen bestemd voor mensen met dementie.

Image

24-uurs professionele zorg

De woningen zijn gesitueerd rondom Het huis van tante Jans in een eigen buurtje in het buurtskap de Tuunen.

De bewoner huurt de woning van Woontij, wij zijn verantwoordelijk voor 24-uurs professionele zorg voor de bewoners. De gemeenschappelijke centrale woning biedt allerlei voorzieningen, waaronder een keuken en een eet-/ huiskamer, waar de dementerende zich geborgen kan voelen en waar de mantelzorger onder het genot van een kop koffie zijn of haar verhaal kwijt kan. In het huis van tante Jans is het comfortabel, prettig en veilig. - Kleinschaligheid - Met liefde & respect - Ons kent ons - Samen blijven bij partner - Zelfstandig wonen - Altijd zorg beschikbaar

Image
Image

Bij elkaar blijven

Er zijn een aantal bijzondere facetten. Zo kunnen echtparen bij elkaar blijven wonen en worden ze niet, na een lang huwelijk, van elkaar gescheiden. De niet-dementerende partner kan zijn/haar eigen dagplanning maken omdat er altijd professionele zorg aanwezig is.

Image
Image

Dementie, en dan?

Als u de diagnose dementie krijgt, dan zal dat niet meevallen. U zult met veel vragen zitten: Hoe gaat mijn toekomst eruit zien? Hoe snel zal het proces gaan? Hoe moet het als het thuis niet meer gaat? Hieronder leest u hoe wij hierover denken.

Image

Wij staan voor

- Kleinschaligheid

- Met liefde & respect

- Ons kent ons

- Samen blijven bij partner

- Zelfstandig wonen

- Altijd zorg beschikbaar

Het Huis van Tante Jans

Klaverspanner 27
1791 TS Den Burg
06 58 92 70 59
info@hethuisvantantejans.nl
www.hethuisvantantejans.nl

Kvk: 75945266

Image
Image